Om att vara nöjd över en vecka utan plan

Elna Dahlstrand

Jag har liksom ingen plan för den här veckan. Eller jo – jag vet ju att jag har ungefär en miljon saker att göra på jobbet och att jag har tusen blogginlägg som snurrar runt på idéstadiet på huvudet och att jag skulle må tokigt fint av att dra ut på hojen och kötta uppför en lång uppförsbacke och att det vore fint att få till en film med GoPron på styret i en nedförslöpa utför Grännaberget som jag velat filma länge – den skulle bli snygg i solnedgång och vinterskrud, det kittlas liksom i magen av utsikten.

Men. Den här veckan har ingen plan. Inga träningspass bokade, inga kvällsgrejer, inget alls som vanligt. Mitt fokus ligger istället på att hitta balansen och fylla på mina nivåer av sömn, för jag är ganska trött (men lyckligt trött) efter fem bortanätter. Två av dem var ju på ett nattåg och ni vet ju hur kinkigt svårt jag har att sova – nattåg blir som att dygna.

Hursom. Jag är sjukt nöjd över en vecka utan plan. Det kommer att bli skönt. Dessutom händer det rätt coola grejer bakom kulisserna (hopps, där kom den, teasern jag tänkt att jag skulle lyckas hålla på ett tag till) och då är det skönt att ha massa tid utan plan, tid för eftertanke, reflektion och prat.

Det blir en fin vecka det här, fastän planen kom en tisdag och inte ens var en plan. Känner mig himla nöjd på ett fint vis.

Foto: Andreas Sandin

2

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också