Baaaam – den första bokningen trillade in!

Inspirationsföreläsare cykel

Vet ni vad? Nu trillade den första bokningen in! Anders och jag ska till Karlskrona och föreläsa i början av april. Hur kul som helst, blev så himla glad, typ helt överpeppigt glad. Jag har ju berättat om det tidigare, att vi plockat fram ett föreläsningskoncept som blandar inspiration med fakta och där våra olika infallsvinklar liksom kompletterar varandra. Jag började ju träna cykel på riktigt ganska sent och Anders har ju varit både proffs och förbundskapten. Har du missat kan du klicka dig in på www.cykelinspiration.se för att läsa mer!

4
  1. SÅ roligt! Jag vill också höra er, hojta till när man kan köpa biljetter till föreläsning i Jönnet eller Borran ;-).
    Kram å Grattis!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också