Team Mustasch 2017 – 15 platser att ansöka till!

Team Mustasch 2017

Hörrni, ni vet hur mycket jag gillar det Abloc gör? Deras cykelevent var en viktig del av min krishantering under hösten och vintern – bra mål att fokusera på och höjdpunkter med cykelglädje och tillsammanskänsla. Ablocgänget är ett fint gäng som fixar bra grejer och nu är det förstås snart dags igen – precis som förra året kör de Vätternrundan med Team Mustasch.

Lördagen den 17 juni rullar 30 cyklister från Team Mustasch ut ur Motala som den allra första subgruppen att starta årets omgångar av snabba cyklister i Vätternrundan. De cyklar för att uppmärksamma mustaschkampen som är ett initiativ för att samla in pengar till forskning kring prostatacancer. Förra året samlade man in drygt åttiotusen kronor. Teamet samarbetar med Bianchi, Craft, Thule, Team Tre Berg – Postnord och förstås Abloc och dessutom har man backning från Vätternrundans organisation som stöttar initativet.

Hursom – det jag tänkte berätta för er är att det finns femton platser i laget som man kan söka till. Såhär skriver Abloc i det pressmeddelande som landade hos mig i nu på morgonen:

“Av totalt 30 platser finns chansen att ansöka om en av 15 platser som ställs ut. Kravet är enkelt, du ska vara villig att skänka en ordentlig slant till insamlingen samt att du ska anse dig kunna cykla runt Vättern på 7 timmar och 15 minuter.

Resterande 15 platser är tilldelade proffs- och elitcyklister varav majoriteten utgörs av Sveriges bästa cykellag – Team Tre Berg-PostNord. Just Team Tre Berg-PostNord utgör grunden till klungan som har i uppdrag att få in så många cyklister som möjligt på utsatt tid.

Ansökan öppnar 17 februari kl 12.00, den stänger 14 mars och den 7:e April offentliggörs alla åkare som tilldelats en av de 15 platserna. Ansökan görs på teammustasch.se

Jag har ju sagt att jag aldrig mer ska runt Vättern men kan inte låt bli att vara väldigt sugen, men i år blir det inget, det blir tungt att gå runt i den snabbklungan med preggomage, i juni är jag ju mer än halvvägs. Men erkänn att ni också blir sugna på att ansöka? Det där med att cykla snabbt och snyggt i ett team som har samma mål och fokus är riktigt jäkla kul, jag kan varmt rekommendera det!

11

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också