Kakelugnshälsningen

Kakelugnshälsningen

Vet ni, jag vaknade pigg i morse. Kände mig på riktigt pigg och mådde bara lite illa. Så kan man ju inte ha det så jag studsade upp ur sängen och brände all energi på att köra ett yogapass framför kakelugnen innan frukost. Lätt värt dock, jag var stel och det var så himla skönt att sträcka ut och andas och känna värmen från brasan och att känna lite av min vanliga energi fanns där. Nu är jag lika trött som vanligt och funderar på att sova middag innan lunch.

Det börjar synas att jag är gravid, midjan är borta och magen börjar puta lite och det i kombination med att vi fått titta på när minimänniskan sprattlade runt därinne gör att det känns verkligt. Jag längtar så himla mycket efter att få träffa vårt sprattel i september.

 

6
  1. Vilken fin kakelugn ni har. Blir duktigt avis. Måste vara höjden av mys och stämning att elda i den.

    1. Den är underbar! Och faktiskt en viktig värmekälla i den gamla delen av vårt hus, vintertid eldar vi en brasa om morgonen och en om kvällen.

  2. Härligt! Nu i vinter har det varit några riktigt kalla morgnar då vi har satt eld i kaminen och jag har morgonyogat framför elden, så då har det varit precis som på dina bilder. Sjukt mysig start på dagen 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också