HALVVÄGS: gravidvecka 20

Gravidvecka 20

VI ÄR HALVVÄGS! Och jag har haft en bra dag igen. Magiskt. På riktigt. Och idag har jag gjort saker. Bra saker.

Jag har tränat litegrann. Alltså pyttelitegrann, lite övningar från preggoträningshandboken, men lite räknas och jag hade nya supervåriga träningskläder och kände mig pigg.

gravid vecka 20 tränaSuddigt preggo i vårig outfit från min samarbetspartner Craft: Breakaway 2-in-1 shorts W / Core Seamless Tank W / Compression Sock 

Idag har jag känt mig tacksam över ork till små vardagliga saker. Jag har köpt lite blommor, fixat lunch åt sambo och svärfar som bygger på kontoret i garaget, jag har hängt lite med mamma och moster, pratat lite i telefon, grävt upp pioner hos morfar och flyttat till vår trädgård och jag har planterat penséer och påskliljor i solnedgången.

Och så har jag skålat i mousserande vita vinbär med den där fantastiska människan jag delar livet med, och känt mig så himla lycklig att det blev just vi. Vi kan ju förresten fira precis som vi alltid med bubbel från Rudenstams i Jönköpings Toscana eftersom jag är nykterist. Skönt att det finns en festlig detalj som är som vanligt fastän jag är gravid och det där bubblet är förresten mitt bästa tips till dig som vill dricka festligt utan alkohol.

Det har gått en sisådär två veckor sedan jag orkade sitta cykel sist men idag kändes det inte som att det gjorde något. Allt har sin tid och idag var tid för att vara lycklig över att orka med lite vårigt fix här hemma.

I veckan som kommer hoppas jag på lite mer sådana här bra dagar. Och jag hoppas lite extra på att dagen då vi ska titta på vårt cykelfrö igen blir bra – det är dags för vårt tredje ultraljud och den stora kollen. Pirrigt, lite nervöst igen och väldigt spännande. Ni håller väl tummen lite igen?

 

9
4 comments

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like