Energiboost: klubbträning med IKHP

IKHP träning

Varje onsdag tränar min klubb, IKHP, tillsammans på Huskvarnaberget. Det är små söta kids på pyttecyklar, det är grymma ungdomar och juniorer, det är snabba elitåkare, det är stenhårda veteraner och det är föräldrar och vuxna motionärer i en helt fantastisk blandning. En underbar bredd av härliga människor som gillar att cykla ihop.

Jag har inte varit med på någon av träningarna i vår men igår bestämde jag mig för att hänga på – min mamma och en tjej till leder en vuxengrupp i ett tempo som passade mig helt perfekt och jag hängde på dem. Det blev varvbana bort i hästhagen och det blev små stigar i Egnahem och innan dess körde jag ett par varv på en av klubbens MTB-banor vid stugan.

Det var vitsippsdoft i luften och det var kravlös och fin cykling och jag åkte från träningen alldeles boostad med energi och fulltankad med cykelpepp. Glad över att ha kört flera favoritstigar på hemmaarenan vid IKHP och glad över att fått cykla med härliga människor.

4
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34
  1. Stigarna ser ju helt underbara ut. Och alla dessa vitsippor, vilken härlig vårkänsla du har fått till i bilderna. Snyggt! Jag blir så sugen. Vi ska till Mjölby i helgen och har med cyklarna. En tanke är att åka ner till Gränna någon av dagarna och ta en tur på Bauerleden. Vi får se hur vi gör.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också