Halvtimmarna på trainern

Halvtimmar på trainer är en återkommande vardagsgrej just nu. Att bli flåsig och varm en halvtimme om dagen rekommenderas gravida kvinnor och just trainern är mitt enklaste sätt att åstadkomma det. Det är faktiskt himla skönt ändå – det räcker med en halvtimme i garaget för att jag ska kunna känna mig nöjd. Ibland blir jag svettig ibland orkar jag inte mer än bara dra runt benen men är man gravid räknas det ändå som godkänd träning. Himla fint.

Gravid cykla trainer

 

2
  1. Halvtimme är alldeles lagom 😉 Är ramen ovanför fönstret bara prydnad eller ett framtida cykelbyggar projekt?
    Förövrigt är det obligatorisk närvaro framför tv:n imorgon när HV har hemmaplan på den sjunde och sista avgörande matchen ⛸ ⛸

    1. Ramen är en gammal krasch, en dålig kolfiberram och en hejdundrandes j-la vurpa – jag landade fem meter från cykeln och reglagen tjongade in i ramen så den knäcktes. Jimmy har någon plan på att lära sig laga kolfiber och har hängt upp den på väggen tills han får tid med det. 😀
      Så jäkla spännande match det blev, och nu är guldet hemma, gött som f-n!!!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också