Att unboxa bloggjobb

Unboxing

Det här med att unboxa är en himla rolig grej med att göra bloggjobb. Först snackar man lite business, sedan bestämmer man sig för upplägget, sedan kommer rekvisitan – och det är ju tokspännande att få paket med posten, tror aldrig man växer ifrån den känslan. Sedan är ju jag en materiell nörd när det kommer till träningskläder & prylar och det är ju extra kul när det är just sådant som lantbrevbäraren langar ned i lådan.

Häromdagen landade ett par tights från 2XU till ett samarbete som dyker upp på bloggen inom kort – kompressionstights för preggon. När jag ska göra bloggjobb är jag alltid lite nervös – tänk om jag inte gillar grejerna? Då blir det ju inget jobb, jag skulle nämligen aldrig göra något med någonting jag inte gillar, trivs med eller tycker verkar bra eller inte kan stå för. Never ever. För det mesta har man ju en bra känsla från start och jag tackar nej till väldigt mycket för att det liksom inte passar in här. Den här gången stämde känslan, grymma tights med plats för magen och när känslan stämmer är det bara att jobba på med sitt uppdrag. Ska berätta mer snart!

3
1 comment

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like