Måndag

Måndag, måndag, måndag. En lite trött måndag efter en härlig men intensiv helg.

Dagens jobb: Jag har varit inne på kontoret i Jönköping och roddat med lite leverantörer och laddat upp filer och tjötat med folk. En av mina sista dagar på plats – är anställd till åttonde juni men behöver inte sitta av tiden.

Dagens trädgård: Jag köpte med mig lite lavendel och planteringsjord hem. Ville köpa rosor, syrener, löjtnanshjärta och tomatplantor också men måste vara lite ekonomisk.

Dagens teknikfundering och i-landsproblem: Jag har beställt ett nytt telefonnummer och suckat över att en sådan där iphone sju som jag haft i jobbet och så hemskt gärna vill ha kostar alldeles för mycket. Gissar att det är nu det börjar – jag kommer alltid att prioritera det Lilla L behöver framför teknikprylar och cykelsaker till mig. Fint i-landsproblem ändå, jag får väl rota fram någon gammal härk till telefon ur lådorna och ni får dras med pixliga instabilder, värre saker kan hända.

Dagens antiklimax: Köpte ny och fin papperskalender och skulle flytta in i den för min gamla har inte så många dagar kvar. Och så börjar inte den nya förrän i månadsskiftet juni/juli. Bajs. Papperskalender är för övrigt alltid det nya svarta även om en har fina telefoner.

Måndagsmegapeppen: Ska cykla med gravid cykelkompis ikväll. Jamen ni hajar, tänk att få flåsa uppför och fega nedför tillsammans, det kommer att bli helt outstanding.

Dagens action: Full rulle i magen idag, hon har buffat runt därinne hela dagen, måndagsfys så det förslår!

Dagens googling: Babyskydd. Hyra? Köpa? Skippa och skaffa cykelvagn och köra ett kom-igång-pass redan hem från BB?

Bilden tog jag igår förresten, körsbärsträden har snart blommat ut men ett av de små som växer i betet är fortfarande strösslat med vita blomblad. Så vackert.

0
 1. Hej!

  Jag heter Sofie och arbetar på Babyshop. En av dina läsare har nominerat din blogg i vår tävling “Årets Babyblogg 2017” där du kan vinna 5000 SEK att handla för i vår webbshop samt få tillgång till vårt instagramkonto med över 34.000 följare i några dagar!

  Läs mer om tävlingen och hur den går till här: http://blog.babyshop.se/arets-babyblogg-2017/. Passa på att ladda ner din badge och nominera en av de föräldrabloggar som du tycker bäst om också 🙂

  Röstningen börjar den 5/6, då får du gärna be alla dina läsare att rösta på dig så att du kommer närmare vinsten!!

  Grattis till nomineringen,
  /Sofie på Babyshop

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också