Hemesterlunken

Vi har varit på så många fina platser de senaste dagarna och vi kör hemester för hela slanten. Jimmy pysslar mycket hemomkring, det är avkoppling för honom att jobba med huset, svetsa ihop lite uppfinningar och greja i garaget. Jag tar det ganska lugnt, sover en hel del men mellan varven kommer det riktigt pigga dagar och då hittar vi på saker hemomkring.

Hemester är en bra grej, särskilt när man bor som vi gör – med sommarsveriges alla smultronställen kring Gränna, Jönköping och Huskvarna runt knuten. Den här veckan har vi varit och badat på flera fina stränder längs med Vättern, vi har varit och upptäckt urvacker vandringsled i Kleven utanför Gränna och brakfikat på Uppgrenna Naturhus. Och träffat lite vänner förstås, åh – orken att träffa människor är tillbaka och det är så magiskt bra.

Vi har också varit hos barnmorskan på rutinkoll. Det är liksom så nära nu, fastän ändå så långt borta. Bebisen mår superbra och har det gott därinne i den tjocka magen, alla värden och hjärtljud och kurvor är spot on. Jag är otåligare än otåligast – vill träffa henne nu, men samtidigt vill jag ju att hon ska stanna i magen och tjocka till sig riktigt ordentligt så hon verkligen är färdigbakad när hon kommer ut.

Tänk, det här är ju liksom tiden då jag brukar cykla som allra mest och vara i fin form – och istället lufsar jag omkring i hemesterläge och väntar barn och längtar efter min vanliga kropp. Det är verkligen en stor men ändå spännande kontrast!

Fast. I morgon ska jag börja jobba lite. Jag måste fakturera, har lite prylar att leverera, jag har köpt ett nytt fint bloggtema att uppdatera till, jag behöver göra lite sälj (HJÄLP – jag tycker sälj är så svårt och läskigt) och planera lite jobb vs mammaledighet. Men hemesterkänslan – den ska jag behålla. 

 

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också
Läs hela inlägget här

Julafton

Vi packade in oss i Volvon och for till Öland dagen före dopparedagen. Äventyrsmormor, Jimmy, Lovisfaster Jenny, Lovis…
Läs hela inlägget här