Brakfika på Uppgrenna Naturhus

Hej fina ni! Hur mår ni? Vad gör ni? Cyklar ni någonting? Är ni i sådär härligt fin sensommarform som man blir efter en cyklig sommar eller har ni fokuserat på att vila upp er i hängmattan? Ska ni köra Cykelvasan nästa helg? Är ni pirriga eller pepp?

Jag mår bra. Och jag är tjock. Men fint tjock och i magen är det trångt och bebisen bökar runt som bara den. Ganska mysigt och ganska otåligt, åh – jag vill träffa bebisen nu. Det blir inte så mycket cykel – men vi hittar på massa grejer ändå. Som häromdagen – då var vi och brak-eko-fikade på Uppgrenna Naturhus, och då menar jag verkligen brakfika med betoning på brak. Jag brukar inte äta för två men ibland får man ju passa på och det blev både surdegsgrillor, kaka och glass med utsikt och solsken och jag orkade inte ens äta upp allt mitt fika – typiskt symptom som uppstår när en cyklar för lite.

Uppgrenna Naturhus

Uppgrenna Naturhus är en pärla, där är så himla fint, varje gång jag är där undrar jag varför jag inte fikar där oftare – det är ju tokigt nära, och varje gång blir liksom en fika man minns. Som när vi var där och satt inkurade i filtar om hösten eller när vi inte bangade en hundring på landsvägscyklarna. Är ni i trakten kring Gränna är det här ett av mina bästa tips!

4
  1. För mig blir det Cykelvasan, fick dock lite småpanik nu när jag insåg att det bara är en vecka kvar (!!!)

    1. Men vad kul med CV! Tror inte du behöver ha panik, du fixar Vasan galaaaant! Ett väckningspass dagen innan och en extra stor fika som uppladdning!

  2. Tack för tipset om Uppgrenna.
    Varit där i dag söndag och tagit en “Brakfika”
    som överträffar Din med minst 2 cykellängder.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också