SNÖ <3

Den är här. Snön. Den kom igår natt och allt är vitt och fluffigt och jag är alldeles lycklig. Snöiga, tysta, vita vackra vidder och skogar. Flingor på kinderna och världens bästa cykel i vitaste kyliga snötäcke. Älsk på snö. Jag hoppas så att den stannar ett tag.

Vet ni förresten, jag har liksom lagt ned att kolla väderleksrapporter. Det blir som det blir och så anpassar man sig helt enkelt. Det går att cykla i de mesta väder om man har kläder, men kanske att jag tjuvkikar litegrann för att kolla om jag kan räkna med att planera in lite skidåkning.

7
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också