Fem saker jag gjort idag

  1. Ingenting. I tio minuter gjorde jag ingenting. Jag vet inte när jag gjorde ingenting sist, det måste varit när Lovis låg i magen. Det var underbart. Jag låg på kökssoffan med benen i högläge och stirrade på en flaska glögg som står kvar på stringhyllan i köket och tänkte att det var fantasitskt skönt att få ligga där och göra just precis ingenting. Sedan kom vi förstås för sent till nästa grej på listan men det var det sjukt värt.
  2. Varit på babysim. En grej som är så sjuuuukt omständig – det tar hela förmiddagen och halva eftermiddagen att få ihop trettio minuters sim. Barnet ska ha sovit lagom nära inpå och ätit lagom nära inpå och helst också vara på bra humör. Sedan ska barnet duschas och äta och kläs på och mamman ska göra dito och man är helt slut. Helt slut. Men kul är det.
  3. Missat hundra procent av mina inkommande telefonsamtal. Hann inte ens svara när min pappa ringde. Bebis etc.
  4. Köpt en ny kudde. Jag har letat efter den perfekta huvudkudden i hela mitt liv men hittar den inte. Har testat varenda sort och modell kudde som finns men ingen är riktigt, riktigt bra. Den här rackaren jag köpte idag kommer att vara nästan perfekt i ett par veckor, sedan säckar den ihop och blir för platt.
  5. Valt nya glasögon. Köpte bågar i december men det blev inte alls bra (jag ser superdupermegadåligt) och jag fick därför välja en ny båge som glasen ska slipas om till. Tur det finns linser så jag inte behöver mina flaskbottenbrillor så mycket.
3
  1. Kudde är viktigt! Jag har världens skönaste dunkudde men då hon som sover bredvid är allergisk kan jag inte använda den. Har hittat en i syntet som beter sig nästan som dun och som är VÄLDIGT nära dock. Leta vidare! 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också