Scott Spark RC 900 WC Winter Edition

Scott Spark RC 900 WC Winter Edition

Den har inga dubbdäck, min pärla – men att sticka ut och sladda lite i snön är ändå guld. Att cykla i snö & halka är grym teknik- & balansträning och när det är som hos oss just nu landar man ju mjukt och fint om det sladdar för mycket. Och visst är den fin i snön, min maskin? Jag ville liksom mest bara visa dig den, lite sådär som när man var liten och tog med sig sin finaste pryl för att visa på roliga timmen.*

Scott Spark RC 900 WC

*skojar. Jag tog med mig min altfiol och spelade “Köttbullar med lingon” för mina stackars klasskamrater. Det var inte särskilt fint alls tror jag och min karriär som alt-violinist blev icke långvarig. 

5
2 comments
  1. Lite nyfiken hur du upplever bromsarna? Jag hämtade ut min i förra veckan och det jag slogs av var att bromsarna inte var lika skarpa som på min fd Spark RC 2017.

    1. Upplevde precis det vid första rundan. Chefsmekanikern här hemma föredrar ju Shimano och säger att det är för att inget slår XTR-bromsarna, men andra säger att de blir grymma när man kört in dem lite, återstår att se!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like