Sommarutflykt till Uppgrenna Naturhus

Ibland är mammaledighet så stressigt att man kräks och gråter och har magont och tror att man ska gå sönder av sömnbrist och ibland är det alldeles, alldeles underbart. Det senare var i allra högsta grad applicerbart på en fin utflykt vi gjorde med käraste Lovis-moster häromdagen. Vi åkte till vackra Uppgrenna Naturhus och tog en fika i den vackra glasladan. Sist jag var där låg Lovis i magen och i vanlig ordning var det bra mycket roligare att åka dit med henne utanför magen. Vi åt surdegsgrillor och rawbollar och drack kaffe tills liten skrutta inte ville sitta i stolen längre och vi fick ta oss en promenad runt huset.

Lovismoster och Lovis. <3 

Det känns nästan som i slutet av juli, det är så torrt och gult på fälten.

“Mammaaaaa, ge mig macka dååååå!”

Jeansmamma och jeansdotter.

Liten tjej i stor libbsticka.

Uppgrenna naturhus

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också