Det var ingen vanlig dag, för det var Lovis födelsedag

Igår firade vi vår Lovis, hon fyllde ett helt år. Vi firade lite för oss själva på morgonen – hela familjen busade runt i sängen med skojiga paket och mys i en hög med kuddar. Sedan kom hela tjocka släkten och hälsade på och det blev en paketöppning och tårtätning utan dess like. Vi hade sexton viktiga personer på kalas så här var knökafullt med Lovis fina mor- och farföräldrar, mostrar och fastrar och kusiner. Vårt älskade cykelfrö fick så mycket kärlek och så många fina saker och en alldeles egen pannkakstårta. Fram emot eftermiddagen när alla åkt hem och eftermiddagens sov var avklarat gick vi en sväng i skogen och sedan lekte vi med nya och gamla saker hela kvällen och när hon somnat kröp Jimmy och jag upp i ett soffhörn och kikade lite på en serie – det är sällan vi hinner det.

 

5

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också