Godmorgon: trainerintervall via Skype

Godmorgon vänner!

Började dagen med lite fullfjädrat morgonmys tillsammans med Jimmy. Vad sägs om trainerintervaller via Skype? Det blev 20 dödsfyrtiofemmor och funkade fint att skype-träna också. Det är ju roligare att ha någon att peppa och bli peppad av än att titta in i en vägg. Inte lika jobbigt som liftränna hemma i Huskvarna, men härligt mycket mjölksyra ändå. Tack gode gud för internets och skype och teknik och grymma träningskompisar. Min äkta hälft idiotförklarade oss (med glimten i ögat dock) vilket gör mig nöjd. Idioti är nyttigt och i skrivande stund lassar jag in lite extra frukost eftersom det strax är dags för lite distanspass med ett gäng goa Norrköpingsgrabbar.

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också