Vinterdistansplanka mitt på väg [videoblogg]

Det här med plankutmaningen engagerar ju verkligen – tycker att det är hur kul som helst. Mitt mål var att klara 5.20 förra veckan,  men vi gör såhär istället: plankutmaningen pågår helt enkelt tills man klarat sitt mål. Rapportera gärna – jag tycker det är så kul att höra hur det går och även om det är en liten sak växer jag som människa för varje person som hört av sig och sagt att de är med och plankar, och nu är det ett bra stort gäng! Är så glad att ni hänger här och ännu gladare när ni blir inspirerade av att göra det!

Idag kördes det vinterdistans med finfina grabbar. Lika delar plogad och oplogad grusväg bjöd på finfina utmaningar av alla slag. Mathias var en pärla och drog fram mobilen när Peter, som just sprungit igång frusna fötter, och jag drog igång en planka mitt vägen medans Daggen kollade om det möjligtvis fanns en våffelstuga i närheten. Våffelstuga saknades och om man plankar mitt på en väg kan det ju hända att man gemensamt får ge sig när det kommer bilar. Vill för övrigt poängtera att min hållning nog är en stilstudie i felaktig planka och eftersom det är viktigt att alltid skylla på materialet skyller jag på uppförsbacke & snö.

 

Finfint gäng som vinterdistansade idag. Ett pass som stundvis innebar cykling som mer liknade cykelkross än mtb eftersom cyklarna bars på oplogade vägar. Typiskt kul och bra balansträning!Vinterdistans vid Sörsjön

Film & foto – Matthias Petterson

 

0
  1. Haha fantastiskt med denna spontana planka! Och jag gillar att du förlänger utmaningen. Din core kan bara bli skitstark av detta. Själv har jag ca 53 sekunder att knipa in imorgon för att nå mitt lov. Jag hoppas verkligen att jag lyckas annars får jag jobba på det lite till 🙂 god jul

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också