SM-banan på Isaberg

Jag lovade ju att jag skulle berätta mer för er om SM-banan på Isaberg, vi var ju där, hängde i stuga och körde skogshoj fredag-lördag för en vecka sedan. Idag läste jag Gustav Wass tankar kring banan – och jag tänker att ni som vill ha lite detaljer kan hoppa in på hans blogg och läsa, och så kan ni följa Sandra Salinger – hennes Keith jobbar med banan och hon uppdaterar ofta sin blogg med bilder från den.

Istället för detaljer vill jag dela med mig av känslan jag fick. En cyklig, härlig känsla – visst är banan svår och utmanande, och kanske kommer den att bli ännu svårare – den är inte helt klar ännu. Det är höjdmetrar och branta utförslöpor, det är teknik och det är utmaningar, men känslan är ändå en kul och fin och bra bana. Jag blev aldrig vän med förra årets SM-bana, den var för svår, jag hade mest ont i magen och var ledsen över att jag inte vågade – på den här banan blev jag peppad att lära mig mer, att hitta flyt och mod och i smyg kanske jag både bestämde mig för att köra SM en gång till OCH lära mig hoppa från åtminstone lilla droppet. (Och ge förra årets SM-bana en ny chans för tränings skull framöver) 

Isaberg ligger inte ens en timme bort och jag ser fram emot många, härliga utflykter dit framöver.

SerpaUppförsserpa!

DroppelihoppHoppelidropp. Mitt mål är att iallafall våga det lilla, kolla in instagramfilmen från mitt flöde nedan så hajar ni att det är en fin utmaning för undertecknad!

 

Marie - och braaaant backe Vi var de första att köra nedför den branta utförslöpan. Kommer bli kalas när jorden blivit stig. Ni vet ju förresten hur det är med bilder – det ser aldrig lika brant ut på bild – men jag tycker att här är så brant att det SER brant ut även på bilden. Marie får ju bromsa för att hojen ska stå still.

Anders snackar bana med KeithFörbundskapten och banchef spekulerar.

Kapten pumptrackarPumptracken – inte en del av SM-banan, men ändå – lovely, lovely!

Mayhem i sprillans nygrävd nedförslöpaMayhem i nedförsbacke. Alla gör allt utom att cykla. 

LoveDet bästa med Isaberg & SM-banan: att min älskling plockade fram sin hoj ur vinteridet och hängde på. DET är cykellycka.

Serpentin2015 års trend i motljus!

0
  1. Kul att du gillar banan. Den tekniska delen är fin och verkligen något för alla att ha kul på. Det lilla droppet ser så litet ut på bild medan det i verkligheten inte alls är så litet och ofarligt. Roligt om du törs och klarar det!
    *Sandra

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också