GripGrab Local Hero – intervju

Jag har ju jobbat med GripGrab under året och kommer att fortsätta med det under nästa år. GripGrab, som är grymma på handskar, arm- & benvärmare & skoskydd, pratar om sina ambassadörer som Local Heroes, och de jobbar inte nödvändigtvis med dem som kommer att vinna massa tävlingar, utan även med dem som gör det jag gör: brinner för sin sport och jobbar med att inspirera och hitta glädje.

De har gjort en intervju med mig som ligger uppe på deras webb och där pratar jag lite om min passion för sporten och om viktiga ögonblick, hur en typisk träningsvecka ser ut och hur jag känner mig på startlinjen.

Du kan läsa hela intervjun här.

 

0
  1. Vill tacka dig för rekommendationen av Shark handskarna, köpte ett par och testa dom första gången idag. Verkar vara riktig bra och sköna, bra känsla osv.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också