Höstens plan

Vet ni. Jag kommer inte att träningsplanera så himla mycket för sensommaren och höstsäsongen. Jag känner inte för det – för varje gång jag gör en plan skiter det sig ändå. Det jag känner för är just det jag ska göra: ha massor av kul på hoj. Utan prestige, utan krav – bara dra iväg och hoja med eller utan sällis för att jag känner för det. Lugnt eller aphårt. Intervaller eller distans. Om jag känner för det. När jag känner för det.

Jag vet att jag ska köra Mera Lera 12 h om två veckor (det ska vi snacka lite mer om snart!) och sedan vet jag att det kommer ett par goa Västgötacuper i hemmakrokarna och att jag kanske skulle tycka det vore skoj att dra iväg och köra långlopps-SM i Örebro. Men bara om jag känner för det. Jag tror inte heller att jag ska hålla på och göra veckoträningsplaner sådär som jag brukar göra, utan bara hålla på och utmana mig när jag vill och förstås, bygga styrka och ha kul och så blir det väl lite klassisk cykelvila i november förstås för det behövs ju. Åh, jag ser fram emot en lite annorlunda men väldigt rolig höst. Lova att hojta om du har något skoj på gång, högt eller lågt – jag kanske vill följa med!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också