#iammyownsuperhero – nu finns Shahrzads kollektion att köpa

I am my own superhero

Ni kommer väl ihåg det där fina kitet som jag blev så glad för? Superhero-kitet som designats av paralympiern Shahrzad Kiavash i samarbete med duktiga Sofie Lantto? Tänkte väl det! Igår lanserade vännerna på Craft kläderna for real och de finns att köpa online, tänkte passa på att tipsa er om det. Är du sugen kan du köpa kläderna här.

(Jag klickade förresten just hem ett par superhero-strumpor som jag ska ge till någon som verkligen är en superhjälte och som betyder väldans mycket för mig, världsbra present!)

0
  1. Vilken storlek köpte du på armvärmare, väljer mellan S o M? Jag tyckte cykeltröjan o byxor var väldigt små I storlek mot andra craftkläder! Kan knappt andas i Small-kläderna jag beställde:)

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också