Om höstens träning

september

Jag har en härligt kravlös period i min träning. Jag längtar hela tiden efter svett och roliga träningspass men jag har kravlöshet som motto genom vartenda ett av dem. Ni har ju sett att jag börjat springa – min plan med det är att bränna av några löppass i veckan genom hela hösten och vintern. Det tänkte jag komplettera med härliga stavgångspass med pannlampa och svettiga vänner uppför Strutsabacken – en tisdagsfavorit hela vintern igenom. Och så cykling förstås – jag tänker att nu kommer ett gäng härliga veckor med grym stigcykling innan det är dags för mig att säga hejdå till årets cykel och hoppa upp på crossen för att börja vinterdistansa. Kanske att jag drar till Gränna då och då och springer upp och ned för alla 243 trappsteg ett gäng gånger och så ska jag förstås hänga en del på gymmet.

Kravlöst och kul. Gärna med fina träningsvänner. Roligt och svettigt. Bara för att jag kan och vill och älskar det och mår så himla bra av det. Jag ser fram emot höstens träning och är oändligt tacksam för att en cykling väninna påminde mig om att kravlösa perioder är helt fantastiska. Ååååh, jag är så träningspepp på ett annorlunda vis just nu och det tajmar perfekt med livet!

 

 

1

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också