Jag har bokat yoga

Yoga Röttle Gränna

Vet ni, nu har jag tagit mig i kragen och bokat in mig på ett par yogapass på en sådan där alldeles riktig yogastudio. Första yogan blir i kväll och så har jag bokat mig nästa vecka på samma pass, Yoga Basic på Yogabeat i Jönköping, ett pass med grund och teori för nybörjare. Jag ser fram emot det, jag tror det blir svårt men kul och jag känner för att snöa in sådär supermycket på något nytt som dessutom gör mig gott och hoppas att det här är en grej jag gillar. Igår när jag var nere i Röttle och sprang passade jag på att smygöva mig lite ute på bryggan och kunde bara konstatera att yoga behövs, cykelkroppen är stark men stel och osmidig efter en sommar i sadeln.

Tycker bilden blev härlig men tänker att jag kanske kommer att fnissa lite åt den när jag lärt mig mer om yoga än det jag snappat upp på gymmets bodybalance. Vad tror ni?

2
  1. Hej Elna,

    Hur gick det med yogan? Jag tänkte göra en temaklass med Hot Yoga för cyklister i vår yogastudio i Uppsala ( http://www.uppsalahotyoga.se )

    Jag tänkte mig en yogaklass med mycket focus på core och med poser som öppnar upp höftböjarna samt brös och axlar. Är det några områden som du känner som behövs jobba på för cyklister?

    Med vänlig hälsning,

    Nicklas

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också