Elna Dahlstrand
Livet

Fredagsblues

Äntligen fredag. Äntligen, äntligen, äntligen. Arbetsveckans fyra dagar som anställd har segat sig fram och jag känner mig väldigt trött. Det blev just en sådan vecka som jag skrev om i tisdags, en vecka där kvällarna inte varit fyllda av massa träning, utan mest av ingenting. Jag har sovit, jag har ätit typ tusen clementiner och vi har kollat klart på tredje säsongen av Skam.

Trots en lugn vecka är jag exakt just hur trött som helst och funderar helt ärligt på att låta bli att göra något vettigt över huvud taget i en hel dag. Jag behöver i och för sig jobba idag med. Ett par artiklar till uppdragsgivare ligger i pipen och så har jag lite samarbeten att rodda. Och massor av utkast att jobba med.

Äsch, ni hör ju vad som behövs. Jag ska inte jobba. Inte träna. Istället ska jag snöra på mig kängorna och dra till skogs ett par timmar. Det känns som att det är just precis det jag behöver, några timmars skogsterapi mot trött fredagsblues.

5

You Might Also Like...

9 kommentarer

 • Svara
  Hasse
  20 januari, 2017 at 12:25

  Rätt prioriterat! Stubbe, fika, andas.

  • Svara
   Elna
   20 januari, 2017 at 22:16

   Gjorde det (efter att ha lugnat ned mig pga det där med kalhygge) och det var gott för själen! 🙂

 • Svara
  sara
  20 januari, 2017 at 13:16

  skogsterapi ftw!

  • Svara
   Elna
   20 januari, 2017 at 22:16

   Bästa terapin ever!

 • Svara
  Josefine
  20 januari, 2017 at 13:47

  Jag vill teleportera mig ner och häng med dig ut tills skogs! Lite prat, skogens tystnad och så en kaffekopp. Det hade varit något.

  • Svara
   Elna
   20 januari, 2017 at 22:17

   Alltså, tänk om vi kunde teleporterat oss emellan, shit så fint det hade varit. Varannan fika hos dig, varannan hos mig!

 • Svara
  Simon Aunér
  20 januari, 2017 at 15:34

  Låter riktigt gött! Bra prioriterat. Önskade att jag kunde vandra ut i skogen sådär också.

  • Svara
   Elna
   20 januari, 2017 at 22:17

   Ja, det är ju verkligen en av de finaste grejerna med att leva lantliv! 🙂

 • Svara
  Märta
  27 januari, 2017 at 09:02

  Några timmars skogsterapi löser allt 🙂

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.