Alla hjärtans länkkärlek

Early golden hour in Sweden

Alla hjärtans dag, är inte det en fin dag för lite länkkärlek? Jag tycker om att läsa bloggar och jag läser dem liksom lite från och till. Ibland är jag inte inne på ett tag utan liksom spar tills jag kan gå in och läsa ikapp, det gillar jag. Ibland följer jag vissa varje dag.

En del läser jag för texternas skull, en del för bildernas skull, en del för inspiration och en del för att vi delar gemensamma intressen och det är så fint att läsa om vad andra hittar på med sina cyklar. En del har jag just börjat läsa (ni vet Winter Workation i Åre, min blogglista blev tokigt mycket längre och härligare efter den helgen), en del har jag följt länge.

Här är lite extra kärlek till ett tjugofem bloggar jag gillar mycket. Utan inbördes rang eller ordning på något vis – alla är så himla bra på sitt sätt. Tänk, jag gillar resebloggar fastän jag inte reser så mycket och just nu hänger jag mycket utanför cykelbubblan.

❤ Elin Häggberg, Teknifik,
❤ Emmi Holmer, Explorista,
❤ Annika Myhre, Resfredag
❤ Helena Enqvist
❤ Sara Rönne, Träningsglädje
❤ Clara Lidström, Underbara Clara
❤ Jonna Jinton
❤ Desiré, Dessi
❤ Katja, Cykelkatten
Jennifer Sandstöm,Forever Abroad
❤ Sofia Brolin, Hildas
❤ Angeliqa Mejstedt, Vandringsbloggen
Anna Jansson
❤ Mia & Joseph Fernando, Baking babies
❤ Sandra Hjort, Atilio
❤ Helena Gunnare, Oh darling
 Lisa Fahlåker, Livet från den ljusa sidan
 Daniel Rydén Traveller’s edition
❤ Linda Hörnfeldt, La Linda
Ulrika Hållén, Hus 30
Emilia Westerström
Petra Månström
Clara Edvinsson
Sandra Salinger
Emil Lingren

 

 

2
  1. Haha, jag gick precis in på din blogg för att låna en bild till mitt blogginlägg “torsdagstips” för att länka till en viss cykellycka. Hjärta, hjärta dig!

  2. Men åhhhh, gulliga du. Vad glad jag blir att du gillar min blogg <3. Jag blir alldeles rörd att få tillhöra din lista på härliga bloggar!!. Detsamma säger jag, du är så himla inspirerande!! Jag som fullständigt avskyr att sätta mig på en cykel har till och med provat på spinning på gymmet och börjar snegla lite på min vanliga cykel och funderar på om den faktiskt är rätt bra att använda ibland :-). KRAAM

    1. Ååååååh, har du provat spinning tillochmed, du anar inte hur glad jag blev nu! Håller tummen för att du kanske ska bli kompis med din vanliga cykel också! KRAM!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också