Nya laggen provkörda

Provköra nya laggen

Jag veeeeeet att ni längtar efter bilder och unboxing-film med min nya hoj, en del har tillochmed hört av sig och undrat om de missat något eftersom jag inte lagt upp vare sig film eller foto. Ni har inte missat något, jag har faktiskt inte öppnat lådan ännu. Däremot har jag provkört mina nya lagg som jag köpte för ett par veckor sedan.

Skidor på IKHP i mars

Det är ju sedan gammalt att man kan göra riktigt bra fynd i slutet av en säsong och just det gjorde jag när jag köpte ett par Peltonen XC-skidor med skinteknik under spannet och fick ett riktigt bra pris. Ända sedan jag testkörde Salomon-skidorna i Åre har jag varit sjukt sugen på att skaffa ett par sådana men då de var slut i butiken fick det bli ett par finska skidor istället.

De är lätta och fina och jag är glad att jag kom ut i spåret för att provköra dem igår. Mamma och jag fångade lite dagsljus efter jobbet och för första gången i år var det så mycket snö att det fanns natursnöspår på gärdena vid IKHP, härligt att åka på.

Jag kan inte riktigt ge skidorna en ärlig recension. Det jag tror mig komma fram till och som även mamma höll med om efter att ha provat dem ett varv på konstsnöspåret är att det är grymmingskidor och grymmingskidor kräver att man kör tekniskt bra. Eftersom jag dels har gått upp fyra gravidkilon vilket påverkar spannet lite och dels är väldigt trött och mer promenadåker än träningsåker så får den riktiga utvärderingen vänta till nästa vinter.

Det som dock inte behövde vänta var känslan av nöjdhet över att ha fångat den sista skiddagen för säsongen med mamma, tänk vilken bra mamma jag har. Det var fina grejer det och jag ska berätta lite mer om det senare. Kanske ska jag berätta lite om den mentala fighten för att försöka acceptera kravlös träning också, jag tycker det är svårt och jobbigt men gör mitt bästa!

 

0
  1. Skidor är lite som cyklar, man funderar på hur många man egentligen kan ha och kommer fram till att man kan hur många som helst om manf ick önska. Jag är jättesugen på ett par till nästa år. För enkelhetens skull även om det är fint att kunna ta skejtskidorna när det skitvallaväder. Så du får gärna återkomma mer till dina par, om hur de är!

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också