Öländska dagar

Vi är på Öland. Hänger på Js morfars udde, bor i svärisarnas lillstuga och äter kroppkakor till middag. Solen skiner, jag har gått barfota på solvarma stenar och svalkat trötta preggoben i iskallt östersjövatten.

Efter galet intensiva veckor med omställningar och mycket fara-och-flänga-och-fira-och-ha-kul är jag toktrött. Och lycklig. Jag tror det händer bra grejer med framtiden om jag är modig och styr den rätt och jag blir så lycklig varje gång det sparkar i magen.

Jag har liksom tagit lite semesterdagar. Gör så lite som möjligt hela vägen fram till måndag, jag är så tokigt värd det! Förresten – förlåt att jag varit så dålig på att svara på kommentarer och mejl ett tag – har varit lite overloaded men snabbt skummat igenom det mesta och blivit glad. Ni är bäst!

7
3 comments
  1. Sommar när den är som bäst! Och du, det är din blogg och du svarar på kommentarer när det passar dej.

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like