Favoriter i preggogarderoben

Inlägget innehåller länkar till kläder från min samarbetspartner Craft Sportswear, länk till byxorna jag visade upp i samarbete med 2XU i det här inlägget, samt länkar till grejer jag köpt själv. Inlägget är ett eget initiativ och gemensam nämnare är att det är grejer jag gillar för att de är bra och för att jag känner mig fin i dem, inte för att någon bett mig göra det. Precis som vanligt ju! 

Ni har väl knappast missat att jag är väldigt gravid. Nu har jag gått in i vecka 28 och börjar bli jobbigt gravid, magen har på kort tid gått från superfin och praktisk till superfin och opraktisk och den ska visst växa ännu mer. Tur att det finns en himla massa bra kläder man kan ha på sig ändå – än så länge är det mesta jag har på mig vanliga kläder, en del kanske är en storlek större eller så är det smarta funktionsmaterial med massa stretch så man får plats vare sig det är tid för magrutor eller tid för bebiskula. Här är favvisarna i min garderob just nu:

1: Craft Core Seamless Tee. Hela Core-serien är outstanding, skönt material, fina plagg, superstretchiga så magen får plats och så andas de samtidigt som man liksom inte fryser i dem. Plus: kommer att sitta som ett smäck även efter graviditeten. Även hoodien och linnet ur samma kollektion är favvisar.
2: Craft Compression Sock. Skönt. Färgglatt om fossingarna. Och faktiskt bra – kompression minskar åderbrock och trötthetskänsla. LOVE it. Har flera par och är alltid lite rutig om vaderna eftersom jag ständigt har dem på mig.
3: Craft Glow Bib W. Min bästa cykelbib när jag inte är gravid och också min bästa när jag är det. Fast – jag har en storlek större till gravidmagen och jag är superlycklig att den funkar. Klämmer inte åt, har världsbra pad och reglerbara hängslen.
4: H&M Mama Hängsleshorts. Det här är ett specifikt preggoplagg. Plenty of plats för magen och jag tycker de är så himla fina och sköna. Kommer att sakna dem när sommaren är slut och magen är lite mindre igen. Ska skaffa plattmagade hängsleshorts till nästa sommar, förutsatt att jag lyckas skaffa platt mage igen, det kan man inte vara så säker på! En annan idé är ju att skaffa syskon så jag kan ha dem igen.
5: 2XU Pre-Natal Sport Compression Tights. Kompressionstights med plats för magen. Älskar, dels för att det är grymmekompression och allt det där som är bra med det när en är gravid och dels för att de är så himla sköna. Har dem till det mesta från soffmys till tantcykelprommisar och försiktigt foglossningspromenerande i trädgården. Det sägs att man kan träna i dem också, hehe.
6: H&M Mama Trikåtoppar. – har ett gäng vita och ett gäng svarta. Jag tycker det är tråkigt att köpa vanliga kläder så jag klickade hem jeansshorts, jeans och ett gäng tischor och en klänning från samma billiga ställe för att komplettera allt funktionsmaterial. En kanske borde ha något mer men va fasen, det är tre månader kvar nu så det får duga. Har hellre bra och fina funktionskläder än vanliga kläder.
7: Craft Breakaway 2-in-1 Shorts W. Inte ett specifikt preggoplagg men den breda mjuka mudden på dehär shortsen går att sätta fint under magen och man har supersköna shorts utan tryck och skav. Jag har dem som vanliga shorts, träningsshorts och som bikiniunderdel pga ser inte längre att raka bikinilinjen och då behövs ju något som täcker misären. Den turkosa matchar min favvobikiniöverdel, sjukt nöjd med det.
8: Craft Comfort Mid Impact Bra. Min skönaste Sport-BH just nu. Inte specifik för gravida men det min enda som verkligen passar eftersom jag fick hem den en storlek större än jag brukar ha, tycker den ser gigantisk ut men den passar, det är ju inte bara magen som växer. För övrigt gjord av återvunna pet-flaskor, hur najs är inte det?

Ni kan min garderob vid det här laget väl? Det finns liksom inte så mycket där som inte är färgglada funktionsmaterial och det som finns som räknas som vanliga kläder får gärna vara billigt, enkelt och svart eller vitt. Den som har något tips på saker en borde ha i preggogarderoben eller något som kan vara ett måste inför post-preggo-amnings-kalabalik-garderoben får himla gärna lämna en kommentar för då blir jag så glad!

2

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också