Fjorton bilder hyllning till vintercykling

Vinterdistans utan kalla fötter

December är här. Och vi som vintercyklar är i full gång med det. I krispiga minusgrader, i ruggiga plusgrader, i kallt regn och i fluffigt snöfall. Jag har vintercyklat sedan jag började cykla mig lycklig och jag älskar det – i alla väder. Dock sträcker sig mitt bildarkiv inte längre än till 2015 eftersom alla bilder som laddats upp till bloggen innan dess inte gick att exportera med till ny adress – men om jag rotar igenom arkivet som finns hittar vi ju massor av härlig vinterinspo och idag vill jag visa några bilder (av varierande kvalitet) som gör mig vintercykelsugen.

VinterskorDistansgäng med Jkpg-vy. Älsk på vintervy.

December 2015. Fia, Jenny, Marie & Alexandra när vi tog en paus i Vattenledningsparken i Jönköping. 

December 2015. Inte cykling men väl vinter och cyklister – här byggs Fiafallet på EM-banan, en spektakulär nedfart med finfina publikmöjligheter. Det var en rolig vinter när klubbisarna i IKHP jobbade för fullt med att få banan klar.

Cykellycka om vinternJanuari 2016 – i slutet av ett distanspass stannade jag och tog den här bilden på min hoj. Dubbdäck som frasar mot snö i motljus – det är magiskt.

Nyårsafton 2015 – först körde vi distans, sedan hade vi nyårsbaluns. Längtar efter sådana här goa tillsammanspass just nu.

De sista solstrålarna en midvinterdag.

Januari 2016 – #newbikeday med utsikt över Vättern

November 2016. Den första snön och #newkitday – hade gjort en intervju för Craft och knäppte den här bilden i nysnön hemma.

Vintercykla2015. Den här bilden har jag plockat fram till instagram #tbt många gånger – den är episk. Jossan och Tessan och all snö. 

SjöängscrossenSjöängscrossen – SM 2017 (fastän 2016) – och jag hade skoj på hoj och körde över förväntan på min första riktiga CX-tävling. 

Januari 2017. När jag äntligen köpte en riktig kamera och började lägga lite energi på bilderna blev det såhär vackert en vinterfrostig morgon.

Januari 2017. Gravid och glad, innan jag blev deprimerad och soffliggandes. Cyklade med världens bästa Maria som är min ständiga mentor och mitt bollplank i mammafrågor. 

Januari 2016. Det blir en del garagehäng vintertid. Här står vintercrossen med skärmar och väska och dubbdäck och väntar på nya mil.

MTBFebruari 2017. Ett av många och långsamma pass där jag mådde illa och var glad att jag kom ut. Världens finaste Lovisbebis växte därinne i magen och skjortsen började kännas tighta i midjan. 

Februari 2017 igen. Is på Landsjön.

Det blev visst fler än fjorton bilder. Men äsch då, först skulle jag bara välja tio och så kunde jag inte det och så valde jag fjorton men så la jag till lite mer. En kan inte få för mycket vintercykel tycker jag.

4

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också