Backintervall med bebis

Backintervall med bebis? Går det? Såklart det gör. Man sätter bebisen i sele eller sjal och så knatar man uppför sin backe precis som vanligt. Lätt som en plätt – bara en aning tyngre. Och om det blåser mycket kan det vara så att man får lägga ned och dra på skogspromme skyddad från vind istället – bäsar får ju lite panik när det blåser på näsan för det blir så knorvigt att andas då. Learning by doing – inäst vi ska gå stavgångsintervaller i Strutsabacken tar vi förstås med löpvagnen också så kan bäsi sitta i den om det blir för mycket vindpustar i liten näsa.

Förresten. Jag längtar halvt ihjäl mig efter att kunna köra backintervall med bebis i cykelvagn. S-n-a-r-t är hon tillräckligt stor, snart.

3
  1. Backintervaller med cykelvagn är ju grymt! Thule har en ganska sund maxhastighet på 25 km/h på sina cykelvagnar och då blir man ju knappt svettig på platten. I uppförsbackar kan man däremot ta i hur mycket man vill, så backintervallpass är de mest givande passen. Själv är jag ute och rullar med min ettåring någon gång i veckan, så länge det inte är isiga vägar.

    1. Ser fram emot att köra med cykelvagn, så fort hon är stor nog så! Visste inte att det fanns en maxhastighet btw, men det låter ju sunt att inte köra för fort med det viktigaste man har. Tung utväxling kanske kan vara en idé 😎

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också