Chefsmekaniker i miniatyr

Chefsmekaniker i miniatyr

En ny chefsmekaniker har barrikaderat sig i cykelgaraget och bättre garagehäng får man ju leta efter. Undertecknad mamma hade hängt upp sin cross i taket (cross i taket, höhöhö, göteborgsgenen hojtar hurra!) direkt efter Abloc Winter Challenge utan att ge den minsta lilla kärlek och för att kunna komma ut på lite crossdistans om helgen var jag tvungen att fixa i ordning den i fredags. Cykelfröet fick hänga med och hon var nöjd och glad i sin stol alldeles lagom länge. Jag hann pumpa däcken, smörja en bedrövligt skitig kedja och byta sadel till den jag vill köra på och ta några bilder på sötchocken och mekarpremiären.

16

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like