Ceres Challenge 2018 – genrep med Team Cykellycka

Ceres Challenge-laget tränar

Det närmar sig Ceres Challenge 2018 och såhär i slutet av semestern fick vi äntligen till en efterlängtad och supergrym genomkörare för laget. Vi körde ett varmt distanspass och snackade lite upplägg inför vår utmaning.

Vi är tre IKHP-tjejer som kommer till start i ett lag och vi är tokigt pepp på 53 kilometer riktig stig. Jenny, Marie och jag. En är gryyymt uthållig, en är snabb som en räka uppför och en kör så det ryker nedför, jag tror vi kommer att komplettera varandra riktigt fint. Det låter förresten kanske inte så himla jobbigt med femtiotre kilometer men det är en härlig utmaning, vi snackar verkligen stig – inte alls mycket grus och transport – riktig stig.

Loppet går på Sörmlandsleden mellan Stavsjö och Katrineholm och om man vill finns det en light-version också, trettiotre kilometer. När man kommer i mål blir det öl och tischa och käk och högläge för trötta ben.

Ceres Challenge-laget tränar

Det är tre veckor kvar, det smäller den 25/8 och jag måste få till några bra distanspass innan dess – jag är lagets minst uthålliga just nu. Men om temperaturen går ned lite så jag kan ha Lovis i supervagnen efter cykeln igen (den blir varmt och instängt som en bastu i den) så kirrar det sig med den saken.

Jag är förresten nyfiken, är det kanske så att du ska köra Ceres Challenge? Är du det minsta sugen så dra ihop ett lag – jag har gjort det en gång tidigare och det är verkligen en kul grej!

 

3

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

You May Also Like