Elna Dahlstrand
EM-banan awesome utsikt
Cykelblogg

Awesomevecka funkar

Det här med att bestämma sig för att kliva upp om måndagsmorgonen och ge sig fan på att veckan som kommer ska bli awesome, outstanding och riktigt bra, det fungerar. Vi styr våra liv mer än vi tror och för mig som lätt blir lite nedstämd och tappar självförtroendet fullständigt känns det riktigt bra att börja veckan med att påminna mig om att det där i livet som är riktigt bra, det skräddarsyr vi själva.

Mot slutet av arbetsveckan förra veckan kände jag hur jag balanserade på gränsen till väggen igen. Det gör jag väl i och för sig alltid – jag vill så mycket och det finns så mycket kul att göra och jag har så många bollar i luften. Jag räddade upp situationen med tre sovmorgonar, en hel fredag för mig själv och en hemmahelg med kravlöst fix men vet att jag måste vara extra försiktig ett tag.

Den här veckan ska jag köra ett gäng core- & stabilitetspass på gymmet, ett par omgångar riktigt hårda intervaller (älsk på den känslan) och så blir det ett riktigt långt distanspass till helgen. Jag ska försöka komma ut på ett gäng promenader också – jag behöver skog och lugn för att tanka energi.Vitsippor foto: Eskil Laago

Vi har förresten töväder här och jag längtar förskräckligt efter vårvindar och bara ben. Hittade bilder som vännen Eskil tog i april förra våren, på toppen av EM-banan aka hemmabanorna på Huskvarnaberget och jag längtar så efter just den där kombon av ny vår, utsikt, bara ben, vitsippor och musöron på träden. 

0

You Might Also Like...

5 kommentarer

 • Svara
  Clara Edvinsson
  22 februari, 2016 at 09:53

  Vilken härlig inställning! Jag tror det mesta hänger på våra tankar, hur vår inställning är. Så happy monday och hoppas du får en awsomevecka (längtar också efter att tövädret försvinner).

  • Svara
   Elna
   23 februari, 2016 at 09:00

   Eller hur, vi styr nog mycket mer än vi tror med vår egen inställning. Önskar dig världens bästa vecka Clara!!!

 • Svara
  Veckans plan som inte blir av och helgen som gick | Helena Enqvist - hon som cyklar lite
  22 februari, 2016 at 10:57

  […] Elna skrev något bra i dag, att ”awsome vecka funkar”, tänker man att det ska bli en bra vecka blir det så också. Jag anammar det och tänker att ett par dagars vila kommer göra gott för kroppen. Jag hinner se på reprisen av helgens världscupssändning från Lahtis. Hinner surfa Nordenskiöldsloppsinfo tills jag ser små skidgubbar framför mig. Jag hinner gå igenom svt-plays utbud av dokumentärer och kan dricka mycket te ur finmuggen. Skriva veckans temainlägg i Bloggar om Hälsa utan att känna tidsbrist. Så kommer veckan bli awsome och jag kan jobba på onsdag och sedan eventuellt vara så pass frisk att jag kan rulla i gång kroppen med nyfikengruppen på fredag och ägna helgen åt lugn distansträning. Något åt det hållet i alla fall. […]

 • Svara
  Emmi i Österrike - explorista.se
  23 februari, 2016 at 22:43

  Bra inställning och härlig idé, den stjäl jag!

  • Svara
   Elna
   24 februari, 2016 at 07:54

   Gööööör’t!!!

Kommentera gärna, då blir jag glad!