Det här med att bestämma sig för att kliva upp om måndagsmorgonen och ge sig fan på att veckan som kommer ska bli awesome, outstanding och riktigt bra, det fungerar. Vi styr våra liv mer än vi tror och för mig som lätt blir lite nedstämd och tappar självförtroendet fullständigt känns det riktigt bra att börja veckan med att påminna mig om att det där i livet som är riktigt bra, det skräddarsyr vi själva.

Mot slutet av arbetsveckan förra veckan kände jag hur jag balanserade på gränsen till väggen igen. Det gör jag väl i och för sig alltid – jag vill så mycket och det finns så mycket kul att göra och jag har så många bollar i luften. Jag räddade upp situationen med tre sovmorgonar, en hel fredag för mig själv och en hemmahelg med kravlöst fix men vet att jag måste vara extra försiktig ett tag.

Den här veckan ska jag köra ett gäng core- & stabilitetspass på gymmet, ett par omgångar riktigt hårda intervaller (älsk på den känslan) och så blir det ett riktigt långt distanspass till helgen. Jag ska försöka komma ut på ett gäng promenader också – jag behöver skog och lugn för att tanka energi.Vitsippor foto: Eskil Laago

Vi har förresten töväder här och jag längtar förskräckligt efter vårvindar och bara ben. Hittade bilder som vännen Eskil tog i april förra våren, på toppen av EM-banan aka hemmabanorna på Huskvarnaberget och jag längtar så efter just den där kombon av ny vår, utsikt, bara ben, vitsippor och musöron på träden. 

0

5 Comments

 1. Clara Edvinsson 22 februari, 2016 at 09:53

  Vilken härlig inställning! Jag tror det mesta hänger på våra tankar, hur vår inställning är. Så happy monday och hoppas du får en awsomevecka (längtar också efter att tövädret försvinner).

  Reply
  1. Elna 23 februari, 2016 at 09:00

   Eller hur, vi styr nog mycket mer än vi tror med vår egen inställning. Önskar dig världens bästa vecka Clara!!!

   Reply
 2. Pingback: Veckans plan som inte blir av och helgen som gick | Helena Enqvist - hon som cyklar lite

  1. Elna 24 februari, 2016 at 07:54

   Gööööör’t!!!

   Reply

Kommentera gärna, då blir jag glad!