Sex magiska EM-backar

Tre ord för gårdagens träningspass: äntligen, mjölksyra & träningsmagi!

Äntligen – för att det var så himla längesedan jag kunde tajma ett riktigt jobbigt träningspass med Fia, Jenny & Marie.

Mjölksyra – för att det är syra i varenda muskelfiber i benen när man klättrar nya EM-stigarna från botten av Strutsabacken till toppen.

Träningsmagi – för att vi hade så roligt, för att det kändes kul att ta i och för att solen dalade över Vättern medans vi körde våra intervaller så belöningen mot slutet var några minuters återhämtning med magisk utsikt.

Sex magiska backintervaller helt enkelt.

Golden hour HuskvarnaJenny & Marie rullar ned mot nästa intervallstart, Strutsabacken badar i gyllene kvällssol! Mitt där i gräset finns en stig med ett klurigt stenparti som ska vara med på EM-banan i maj

Fröställning i StrutsabackenVacker fröställning mitt i backen – en majestätisk kardvädd som blommat över.

Vättern sedd fårn StrutsabackenDet här är verkligen en av de vackraste platser jag vet, Strutsabacken i Huskvarna. Och igår var den full av människor som gillar outdoorsy träning. Det var cyklister, det var orienterare, det var människor som gick eller sprang intervaller både med och utan stavar. Älsk på att många människor hittar utomhusmagi!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också