Bloggens topp fem 2016

Just när jag insett att jag inte kommer att hinna skriva en årskrönika innan året är slut utan i vanlig ordning får göra det i början av januari fick jag inspiration av bloggkollegan Helena*. Hon har listat sina fem mest lästa inlägg under året och det tyckte jag var en fin idé så jag gör samma.

Om vi inte hörs förrän nästa år vill jag passa på att önska er ett riktigt fint nyårsfirande. Ta det lungt med allt det där man ska ta det lugnt med och glöm inte att klämma in årets sista träningspass innan festen för det är du värd!

————-

*Om ni inte redan läser Helena tycker jag förresten ni ska göra det, hon levererar massor av grym inspiration – från vintercykling till skidåkning, tips och tricks och inspiration till styrketräning, en av mina favoriter i bloggosfären.
**En annan bloggkollega jag tycker ni ska följa om ni inte redan gör det är Cykelkatten-Katja. Hon röt till om just det här för några dagar sedan. Ni anar inte hur ledsen man blir när någon kopierar det man gjort utan att ens bekymra sig om en ynka liten länk med cred ens. 

3
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också