Extra magstöd i brevlådan och provpromenad med sovande björn

Häromdagen fick jag ett paket på posten som var till mig för ovanlighetens skull, vår brevlåda har ju kärleksbombats med fina presenter till vårt lilla cykelfrö den senaste tiden så det var lite kul att unboxa en mammagrej som jag sett fram emot. Ni kommer kanske ihåg att jag gjorde ett samarbete med 2XU där jag provade deras gravid-tights? Nu är det dags för fortsättningen, jag ska prova deras inte-längre-gravid-tights som har stödpaneler för den trötta och mjuka mammamagen. Jag ska prova dem och berätta mer om dem när jag testat dem mer – det är himla viktigt för mig att inte skriva samarbeten förrän jag verkligen testat saker och försäkrat mig om att jag gillar dem, det blir liksom inte på riktigt annars.

Jag passade på att fota byxorna tillsammans med en bukett av de sista ringblommorna från trädgården innan jag ålade in min mjuka mage i dem och packade ned en sovande björn i vagnen för att dra ut på promenad.

Kan avslöja att det var himla skönt att få lite hjälp på traven med magstödet, tror jag kommer bli lika bästist med post-natal kompressionen som jag varit med pre-natal. Kände mig liksom lite mer som vanligt och dessutom nöjd eftersom en mamma-mage-utbildad kompis känt på min magmuskeldelning och tipsat om att det är bra med lite support.

Förresten – jag har gjort heeelt fel när jag spänt magen och börjar om från början med övningarna, det behövdes verkligen att någon kände, klämde, tipsade och visade hur man ska göra.

Det blev min kära Ormestorpsrunda – perfekta fem kilometer hemomkring. Den går fortare och fortare att gå, kroppen återhämtar sig bra trots att den inte får så mycket sammanhängande sömn nuförtiden. Tillochmed att jag nog såg lite mindre härjad ut än vanligt – det kanske stämmer, man kanske blir piggare efter ett tag precis som alla säger. Hoppas.

3
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också