Lördag i Jönköpings Toscana

Ett lugnt varv runt Landsjön i Jönköpings Toscana, där ett tunt täcke snö låg på marken och sjön börjat lägga sig. Trötta ben efter hård träningsvecka som fick ladda om med att trampa lagom. Ett fika på Sajros kök och Grafitgrå. Kaffe och tryffel. Sedan hem i motvinden, efter ett par timmars cykelhäng. En bra lördag helt enkelt. Och idag – idag blir det distans såklart. Kanske åt ett annat håll än Landsjön för omväxlings skull.

Vintercykling vid LandsjönRunt Landsjön utanför Kaxholmen nära Huskvarna.

Kaffe & chokladtryffelKaffe & chokladtryffel.

Sajros KökMycket gott att välja på.

Grafitgrå industriGrafitgrå. Vackra saker, en hel butik med vackra saker!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.