Backintervaller + body balance

Tisdagar är intervalldagar i Strutsabacken, skidbacken här i Huskvarna och det är så himla kul för det vimlar av folk som går och springer med stavar, upp och ned och upp och ned. Man hejar och peppar på dem som är på väg upp när man är på väg ned och man pustar ut en stund på toppen och njuter av vår underbara utsikt.

Ikväll var det skidåkare, orienterare och cyklister från IKHP, det var folk från JCK och IK Vista – så himla kul drag i backen (dock blev alla mina bilder med folk riktigt kassa, inklusive selfies – så ni får nöja er med lite utsikt. Den går inte av för hackor!)

Jag gick lugnt ut – det här var årets första intervalltisdag  och tre gånger uppför fick räcka. Nästa gång dubblar jag och kanske tillochmed vågar mig på att springa – med mycket kinesiotejp som stöd på foten borde det gå.

Efter backträningen blev det body balance på Olympia Court som ligger alldeles nära. Så tokigt skönt att sträcka ut muskler som är stela efter alla sommarens cykling.

Tisdagsintervaller och body balance ska bli en stående punkt i min veckoplanering – tokgillar kombon, och backen har lamporna tända varje tisdag fram tills snön lägger. Love it!

0

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också