Tisdagsbackarna

Jag försöker få till ett stavgångspass i skidbacke varje tisdag då IKHP:s skidsektion ser till att Strutsabacken är tänd. Jag gillar de där passen mycket och tycker det är kul att backen är full med människor som snorsportar ihop vintertid.

Strutsabacken Huskvarna

Förra veckan gick jag tio backar och mitt mål är att öka en backe varje vecka. Igår var planen alltså elva backar. Fast jag hade inte återhämtat mig efter några dagar med lite högre träningsdos och var så trött att jag knappt orkade ta i. Tänkte att det inte gjorde så mycket, pulsen gick ju upp ändå och trött är man ju ibland.

Men efter sex backar fick det räcka. Jag var hungrig, jag var trött och jag var liksom lite matt i hela kroppen och jag hade kämpat på fint med mina sex backar. Ibland är det ju sådär – man orkar inte alls så mycket som man trodde att man skulle, och det kan få vara helt okej.

Det är bara att ladda om, nästa vecka – då blir det elva backar. Minst.

1
Warning: printf(): Too few arguments in /storage/content/97/174097/elnadahlstrand.se/public_html/wp-content/themes/overflow/comments.php on line 34

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också