Winter is coming

Winter is coming. Vare sig du vill det eller inte vintern kommer, när som helst – och vintern, den är precis som november. Den är din att göra något riktigt bra av. 

Kanske är vintern redan där du är beroende på var i landet du befinner dig. Hos mig har vi höst – det är mellan fem och tio plusgrader och dimmigt, disigt och dovt och stilla och jag hoppas att det är lugnet före snöstormen, jag hoppas att det blir vinter med rimfrost, minusgrader och snö som glittrar i solsken.

Jag hoppas att det blir vinter med skridskoisar och perfekta längdspår, att det blir vinter med manchester i våra småländska skidbackar, att det blir vinter med fotsteg som knarrar i snön när jag går genom skogen med Lovis i bärstolen. Att det blir vinter då dubbdäcken på cykeln frasar mot underlaget på helgernas distanspass utomhus. Åh, jag älskar ändå vinter – precis som november blir vintern exakt det man gör det till och jag ska försöka göra det allra bästa av varenda dag.

Jag har kikat igenom mitt arkiv och hittat fem saker som verkligen boostar mig med vinterförväntan och hoppas det ska få dig att känna likadant, att du ska känna ett härligt, innerligt #winteriscoming-pepp. Och om inte det funkar så har mina fantastiska bloggkollegor och She Rides-ambassadörerna Helena och Sara också letat fram pepp på samma tema idag.

1.Toppturen i Åre för två år sedan. Lovis låg i magen och min fina vän Jossan styrde upp snöskor, fika och guidning.
#winteriscoming

2. Att jobba sig igenom vinterträning med den där härliga längtan efter att få köra sin maskin om våren och känna hur den verkligen känns på barmark efter att bara testkört den i snö. Just som förra året när jag provat nya pärlan i snö.

3. Alla fina minnen från vår vecka i Grövelsjön i mars förra året. Lovis var fem månader och vi följde med Lovismormor och Lovismoster till fjälls, gick på topptur, åkte längd och klappade renar. Bloggade inte så mycket om det för jag behövde en nedkopplad vecka, men oh – så underbart det var.
Skidor med chariot i Grövelsjön

4. Den oslagbara känslan i det här youtubeklippet:

5. Ungefär allt som har med vintercykling att göra. Särskilt i snö.
vintercykla god julScott Spark RC 900 WCvintercykla

 

7

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också