She’s outside the box!

Scott Spark RC 900 WC is outside the box
My precious!
Unleash the Scott Spark RC 900 WC 2019 – hon är outside the box nu, min fina cykel från Sportson Jönköping.

Unleash the Scott Spark RC 900 World Cup 2019 – mitt grymma monster, min stigmumsarmaskin, min galet coola MTB har fått komma ut ur lådan, för idag har vi haft unboxing day på torpet.

Jimmy lämnade Lovis på föris i morse – och smet iväg på riktigt för första gången. Det gick hur bra som helst, lite otippat eftersom Lovis missat en del inskolning på grund av förkylning. Han kom hem och hjälpte mig (läs tog över och agerade regissör) att filma unboxing film. Vi körde in i garaget med drönaren, tror det blir supercoolt – vi packade upp och fotade och filmade och vi hade en himla fin förmiddag bara vi.

Det var första gången vi var bara vi hemma i flera timmar sedan Lovis kom. Lite overkligt men ganska skönt – vi behövde liksom få greja med något ihop ostört ett tag.

Jag är kär i den här MTB:n redan. Och som varje år de senaste fem åren, så oerhört tacksam över att Sportson i Jönköping vill att jag ska köra deras Scott-hojar. Magiskt. TACK. Och tack och puss och kram till dig som läser för det är liksom du som gör det möjligt.

Unboxingfilm kommer när vi klippt klart och fått tillstånd att visa drönarfilmen, för det krävs specialtillstånd för det – tills dess kommer en bildbomb, testar att lägga i galleri, vad tycker du om det? Booom!

8

Kommentera gärna, då blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Du gillar säkert också